5 de agosto de 2010

Transport sanitari en lluita


     Benvolguts companys, davant de la situació actual al nostre sector, fem un crit a la lluita des de tots els fronts possibles para evitar la signatura d'un conveni a la baixa tal i com han pactat els senyors d'ACEA i els sindicats majoritaris.

    Desprès d'unes votacions una miqueta fosques en moltes empreses per part dels seus comitès, (segons els mateixos treballadors, ja que nosaltres no hi eren) per poder signar una baixada que, per nosaltres, continua sent il·legal e injusta. Encara que podem estar contens amb el nostre Comitè ja que ha sigut molt legal i correcte en tot moment, informant al treballadors de l'empresa quant calia i donant un resultats de les votacions fidedignes, per tot aixo gracies companys. Gracies per algo que d'entrada es lo normal, peró veient els resultats d'altres empreses i parlant amb els treballadors de les mateixes per desgracia no es comú en aquest sector.

     No volent mes retallades al sou, ja estem bastant infravalorats a la nostra feina per que encara ens treguin el sou. Companys, ha arribat l'hora de donar la cara per nosaltres.

No hay comentarios:

Publicar un comentario